00:37 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Αμερικανικές εκλογές (374)
0 0 0
Βρείτε μας

Κύμα παραιτήσεων το οποίο ίσως εξελιχθεί σε τσουνάμι έχει αρχίσει να δημιουργείται στο στρατόπεδο του Ντόναλντ Τραμπ μετά τα θλιβερά γεγονότα.

Μετά από την αλλαγή κατεύθυνσης στην οποία οδηγήθηκαν διάφοροι Ρεπουμπλικάνοι, οι οποίοι τελικά δεν θα ασκήσουν ένσταση για τα εκλογικά αποτελέσματα στη συνεδρίαση του Κογκρέσου, ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα «χτυπά» την πλευρά του Ντόναλντ Τραμπ, με ένα κύμα παραιτήσεων να έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις, ύστερα από τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η αρχηγός προσωπικού της Πρώτης Κυρίας Μελάνια Τραμπ, η Στέφανι Γκρίσαμ, αποφάσισε να παραιτηθεί ύστερα από τα βίαια γεγονότα στην Ουάσινγκτον.

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε πως η Κοινωνική Γραμματέας του Λευκού Οίκου Ρίκι Νικέτα και η Υφυπουργός Τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Μάθιους υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, μετά από τα θλιβερά γεγονότα.

Πληροφορίες για παραιτήσεις και άλλων υψηλόβαθμων αξιωματούχων

Ταυτόχρονα, αναφορές των μέσων ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Ρόμπερτ Ο'Μπράιεν, μαζί με τον Αναπληρωτή Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Ματ Πότεντερ και τον Αναπληρωτή Αρχηγό Προσωπικού Κρις Λίντελ σκέφτονται να παραιτηθούν.

Θέμα:
Αμερικανικές εκλογές (374)
Tags:
Αμερική τώρα, Μελάνια Τραμπ, αμερικανική κυβέρνηση, Ντόναλντ Τραμπ, παραιτήσεις, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK