02:25 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ένα tweet της Ιβάνκα Τραμπ προκάλεσε αντιδράσεις στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να καταγγέλλουν την πρώτη κόρη των ΗΠΑ.

Σάλο προκάλεσε ένα tweet της «πρώτης κόρης» των ΗΠΑ, Ιβάνκα Τραμπ, αναφορικά με την εισβολή υποστηρικτών του πατέρα της και Προέδρου της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, στο Καπιτώλιο την ώρα που εξελισσόταν η συνεδρίαση για την επικύρωση της νίκης του Τζο Μπάιντεν. Ο εν ενεργεία Πρόεδρος αρνείται να παραδεχθεί την ήττα του στις εκλογές, καταγγέλλοντας νοθεία, απόψεις που απηχούν και τα όσα πιστεύουν οι εισβάλοντες στο Καπιτώλιο. Σε ανάρτησή της, μετά την εισβολή, η Ιβάνκα Τραμπ αποκαλούσε «πατριώτες» τους βίαιους διαδηλωτές και τους καλούσε να απέχουν από πράξεις βίας.

«Αμερικανοί πατριώτες - οποιαδήποτε παραβίαση ασφάλειας ή ασέβεια στην επιβολή του νόμου μας είναι απαράδεκτη. Η βία πρέπει να σταματήσει αμέσως. Παρακαλώ να είστε ειρηνικοί».

Οι αντιδράσεις στο tweet της ήταν άμεσες, με πολλούς χρήστες να την καταγγέλλουν για τη στάση που τηρεί.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που ξέσπασαν, η Τραμπ διέγραψε το tweet της και έσπευσε να διευκρινίσει πως «οι ειρηνικές διαμαρτυρίες είναι πατριωτικές».

Tags:
Καπιτώλιο, εισβολή, Twitter, Ιβάνκα Τραμπ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK