22:15 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Συνεχόμενα είναι τα «χτυπήματα» που εξαπολύει το Twitter σε βάρος των λογαριασμών που συνδέονται με τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά τη μόνιμη αναστολή λειτουργίας του προσωπικού λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, επέβαλε μπλόκο και στον λογαριασμό της εκστρατείας του εν ενεργεία προέδρου των ΗΠΑ.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνοταν πως η μόνιμη αναστολή στο account του Τραμπ αποφασίστηκε λόγω ανησυχιών ότι ενδέχεται να χρησιμοποιήσει περαιτέρω την πλατφόρμα για να υποκινήσει βία.

​«Μετά από προσεκτική ανασκόπηση των πρόσφατων Tweets (αναρτήσεων) από τον λογαριασμό @realDonaldTrump και το περιβάλλον γύρω τους, έχουμε αναστείλει οριστικά τον λογαριασμό λόγω του κινδύνου περαιτέρω υποκίνησης βίας» δήλωσε το Twitter.

Μετά την συγκεκριμένη «πόρτα», ο κ. Τραμπ τόνισε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να «χτίσει μια νέα πλατφόρμα στο εγγύς μέλλον».

Όπως είπε σε μαγνητοσκοπημένο μήνημα «Έχουμε διαπραγματευτεί με διάφορους άλλους ιστότοπους και σύντομα θα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση» μιλώντας για το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Tags:
ΗΠΑ, μπλόκο, Ντόναλντ Τραμπ, Τραμπ, tweets, tweet, Twitch
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK