Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Πατ Τούμεϊ κάλεσε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να παραιτηθεί μετά την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο και τα όσα συνέβησαν στις 6 Ιανουαρίου.
Επισημαίνοντας ότι «αν και δεν είναι πιθανό», σημείωσε ότι «κάτι τέτοιο θα ήταν το καλύτερο».
Σημειώνεται ότι ο γερουσιαστής της Πενσυλβάνια δήλωσε το Σάββατο σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι κατά τη γνώμη του ο Πρόεδρος Τραμπ «διέπραξε αδικήματα για μομφή», εκφράζοντας πάντως τις ενστάσεις του για το αν η προσπάθεια για απομάκρυνση του Προέδρου λίγες μέρες πριν τη λήξη της θητείας του, είναι σωστή.
«Δεν γνωρίζω εάν είναι πραγματικά εφικτό ή πρακτικό και δεν είμαι σίγουρος εάν είναι επιθυμητό να υποχρεωθεί να φύγει, δυο-τρεις μέρες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του» δήλωσε ο Τούμεϊ.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)