20:55 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τα επόμενα βήματά του σχεδιάζει ο Ντόναλντ Τραμπ, που αποχωρεί από τον Λευκό Οίκο, και εξετάζει τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Wall Street Journal» που αναρτήθηκε την Τρίτη (19/01, τοπική ώρα).

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε τις τελευταίες ημέρες τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος, το οποίο θα ήθελε να αποκαλέσει «Πατριωτικό Κόμμα», σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της «Wall Street Journal» που αναρτήθηκε την Τρίτη (19/01, τοπική ώρα). 

Έτσι, όπως αναφέρεται, ο Τραμπ συζήτησε αυτό το ζήτημα με τους βοηθούς του και άλλα άτομα εμπιστοσύνης του, καθώς το μέσο μαζικής ενημέρωσης επικαλείται πηγές με γνώση του θέματος.

Ακόμα, η εφημερίδα σημειώνει ότι η δημιουργία ενός νέου κόμματος θα απαιτήσει σημαντικές επενδύσεις αλλά, ταυτόχρονα, ο Τραμπ έχει μεγάλο αριθμό υποστηρικτών, μερικοί από τους οποίους δεν συμμετείχαν στην πολιτική του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πριν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η σχέση του Τραμπ με μερικούς Ρεπουμπλικάνους έχει κλιμακωθεί τις τελευταίες ημέρες και έτσι ο επικεφαλής της παράταξης στη Γερουσία, Μιτς ΜακΚόνελ, κατηγόρησε τον Αμερικανό Πρόεδρο ότι προκάλεσε το πλήθος που εισέβαλε στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Tags:
Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ, Wall Street Journal
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK