10:20 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Για 100 ημέρες, η διοίκηση Μπάιντεν, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (20/01, τοπική ώρα), αναστέλλει τις απελάσεις για να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας.

Οι ΗΠΑ θα αναστείλουν τις απελάσεις για 100 ημέρες για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (20/01, τοπική ώρα). 

Σε σχετική ανακοίνωση, μάλιστα, επισημαίνεται το εξής:

«Για 100 ημέρες από τις 22 Ιανουαρίου 2021, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας θα αναστείλει την απέλαση μη πολιτών που επρόκειτο να απελαθούν προκειμένου να διασφαλιστεί ένα δίκαιο και αποτελεσματικό σύστημα επιβολής των νόμων για τη μετανάστευση, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην προστασία της εθνικής ασφάλειας, στην ασφάλεια των συνόρων και στη δημόσια ασφάλεια».

Σημειώνεται ότι αυτό το μέτρο θα επιτρέψει στο Υπουργείο να διοχετεύσει πόρους για να αντιμετωπίσει τα πιο πιεστικά προβλήματα της χώρας, συμπεριλαμβανομένων επιχειρησιακών καθηκόντων στα νοτιοδυτικά σύνορα εν μέσω της πανδημίας της νόσου COVID-19.

Μάλιστα, νωρίτερα, το Υπουργείο γνωστοποίησε ότι οι ΗΠΑ σταματούν να δέχονται νέους μετανάστες στο πρόγραμμα, εν αναμονή μιας απόφασης σχετικά με τη δυνατότητα ανθρώπων να έρθουν από το Μεξικό στη χώρα.

Tags:
ΗΠΑ, αναστολή, μετανάστες, απέλαση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK