02:50 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Άδοξο τέλος έλαβε η καριέρα του Ντόναλντ Τραμπ ως ηθοποιού αφού εκείνος, την Πέμπτη (04/02, τοπική ώρα), υπέβαλε την παραίτησή του από το Σωματείο των ηθοποιών (Screen Actors Guild).

Εκτός του Σωματείου των ηθοποιών στις ΗΠΑ (Screen Actors Guild) έθεσε εαυτόν, την Πέμπτη (04/02, τοπική ώρα), ο τέως Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον απόηχο της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου περί αποβολής του ύστερα από τις ταραχές που ξέσπασαν στο Καπιτώλιο πριν από περίπου έναν μήνα. 

Μάλιστα, σε επιστολή του προς την πρόεδρο του Screen Actors Guild Γκάμπριελ Κάρτερις, ο Τραμπ ανέφερε:

«Σας γράφω, σήμερα (04/02), σχετικά με τη λεγόμενη πειθαρχική ακρόαση που αποσκοπεί στην ανάκληση της συμμετοχής μου στο σωματείο. Ποιος νοιάζεται! Δεν θέλω πλέον να είμαι μέλος της ένωσής σας».

Το σωματείο, από την πλευρά του, αρκέστηκε στο να «ευχαριστήσει» τον Τραμπ.

Ακόμα, στην επιστολή παραίτησής του, ο Τραμπ υποστήριξε πως -κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του- αναβίωσε η τηλεθέαση δικτύων, όπως του CNN και του MSNBC.

Χαρακτηριστικά, ο Τραμπ ισχυρίστηκε:

«Βοήθησα, επίσης, πολύ τα δίκτυα καλωδιακής τηλεόρασης (λέγεται ότι πέθαιναν και δεν είχαν πολύ χρόνο μέχρι να ασχοληθώ με την πολιτική) και δημιούργησα χιλιάδες θέσεις εργασίας σε δίκτυα όπως το MSDNC [sic] και το Fake News CNN, μεταξύ πολλών άλλων».

Το σωματείο εκπροσωπεί περίπου 160.000 ηθοποιούς, προσωπικότητες ραδιοφώνου, καλλιτέχνες, influencers του διαδικτύου και άλλους στη βιομηχανία ψυχαγωγίας.

Tags:
κινηματογράφος, σινεμά, παραίτηση, ηθοποιός, Ντόναλντ Τραμπ, ΗΠΑ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK