08:19 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1573)
0 10
Βρείτε μας

Δεκάδες φιαλίδια εμβολίων κατά της νόσου COVID-19 εκλάπησαν, την Τετάρτη (03/02), στη Φλόριντα και έχει σημάνει συναγερμός στις ΗΠΑ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η Αστυνομία στη Φλόριντα αναζητά έναν κλέφτη με δεκάδες φιαλίδια εμβολίων για τη νόσο COVID-19, αξίας περίπου 10.000 δολαρίων, σημαίνοντας εθνικό συναγερμό. 

Συγκεκριμένα, σε σχετική δημοσίευση του NBC αναφέρεται πως ένα όχημα με 30 φιαλίδια εμβολίων εκλάπη, την Τετάρτη (03/02), κοντά στην περιοχή της Τάμπα και το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα εξέδωσε ανακοίνωση με υλικό από κάμερες παρακολούθησης και ζητά πληροφορίες για τον δράστη.

Πάντως, σύμφωνα με αστυνομική έκθεση, τα κλειδιά του αυτοκινήτου ήταν ήδη στη μίζα οπότε παραμένει ασαφές το αν ο δράστης γνώριζε τι βρισκόταν μέσα στο όχημα.

Αξιωματούχοι της Αστυνομίας δήλωσαν σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης πως τα φιαλίδια βρίσκονταν στη σωστή θερμοκρασία συντήρησής τους τη στιγμή της κλοπής και προορίζονταν για ένα κοντινό εμβολιαστικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι, μέχρι στιγμής, έχουν εγκριθεί δύο εμβόλια στις ΗΠΑ κατά της νόσου COVID-19, αυτό των Pfizer/BioNTech και της Moderna, αλλά δεν διευκρινίστηκε ποιας εταιρείας ήταν τα φιαλίδια εμβολίων που εκλάπησαν.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1573)
Tags:
Φλόριντα, ΗΠΑ, COVID-19, κορονοϊός, πανδημία, εμβόλιο, κλοπή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK