12:17 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η 35χρονη δασκάλα κατηγορείται ότι διατηρούσε ανάρμοστη σεξουαλική «σχέση» με την ανήλικη μαθήτριά της για δύο ολόκληρα χρόνια.

Ένας νέος κρίκος στην αλυσίδα των σεξουαλικών κακοποιήσεων ανήλικων μαθητών από καθηγήτριες στις ΗΠΑ, προστέθηκε στη Φλόριντα.

Μια 35χρονη δασκάλα στο Okaloosa κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικη μαθήτριά της για δύο ολόκληρα χρόνια.

Η Χέιλι Μόργκαν Χόλμαρκ, η οποία προπονεί επίσης την ομάδα ποδοσφαίρου στο C.W. Ruckel Middle School του Νάισβιλ, δεν δίσταζε μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, να ικανοποιεί τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις της ακόμα και μέσα στο σχολείο.

Το 17χρονο σήμερα κορίτσι αποκάλυψε στους αστυνομικούς που πέρασαν χειροπέδες στη δασκάλα, ότι άρχισε να ανταλλάσσει μηνύματα μαζί της τον Αύγουστο του 2017. Έναν χρόνο αργότερα, τα μηνύματα, τα οποία είχαν πλέον σεξουαλικό περιεχόμενο, συνοδεύονταν από γυμνές φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει, δε, η New York Post, τότε ήταν που άρχισαν και οι σεξουαλικές συνευρέσεις τους με πρόφαση ότι η ανήλικη τη βοηθούσε να προπονεί την ομάδα ποδοσφαίρου, ακόμα και μέσα στην τάξη, πίσω από την πόρτα, ώστε να εμποδίσουν κάποιον να μπει και στρέφοντας παράλληλα αλλού τις κάμερες για να μην τις «πιάνουν».

Πολλές επίσης από τις συναντήσεις τους γίνονταν τόσο στο σπίτι της 15χρονης όσο και σε αυτό της αδίστακτης δασκάλας, η οποία συνελήφθη τελικά την περασμένη Παρασκευή, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ανήλικης μαθήτριας από θέση εξουσίας.

Υλικό που βρέθηκε στο τηλέφωνο της έφηβης φέρεται να επιβεβαιώνει την «ανάρμοστη σχέση», ενώ «καίει» τη Χόλμαρκ που βρίσκεται σε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών, περιμένοντας την απόφαση του δικαστηρίου. Κρατείται, δε, με εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Tags:
Φλόριντα, ΗΠΑ, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, σεξουαλική κακοποίηση, μαθήτρια, κακοποίηση, δασκάλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK