16:53 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 19
Βρείτε μας

«Δυστυχώς το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα μου στο μυαλό μου», έγραψε με νόημα η Τζένιφερ Γκέιτς.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει «πυροδοτήσει» πολλές θεωρίες συνωμοσίας, καθώς «ηλέκτρισε» τους απανταχού συνωμοσιολόγους. Μία από αυτές μάλιστα θέλει μία μερίδα ανθρώπων (συμπεριλαμβανομένου του Μπιλ Γκέιτς) να κρύβεται από πίσω της, προκειμένου να γίνει ακόμα πλουσιότερη, αλλά και για να ελέγξει τον πληθυσμό ολόκληρου του πλανήτη, εμφυτεύοντας στους πολίτες μικροτσίπ κατά τους εμβολιασμούς.

Μόνο που η κόρη του Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, όχι μόνο έλαβε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά το ανακοίνωσε μέσω social media, τρολάροντας τους υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας.

Η 24χρονη βρίσκεται στο δεύτερο έτος των σπουδών ιατρικής στην πανεπιστημιακή σχολή Icahn School of Medicine του Mount Sinai και ως εκ τούτου της δόθηκε η δυνατότητα να εμβολιαστεί, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της γι΄ αυτό.

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους επιστήμονες και το ιατρικό προσωπικό που δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή κατά της COVID-19, ενώ δεν δίστασε να στείλει το δικό της μήνυμα σε όσους πιστεύουν ότι το εμβόλιο περιέχει και ένα… τσιπάκι που έχει φτιάξει ο πατέρας της και το βάζουν επίτηδες στους ανθρώπους για να «μπαίνει στο μυαλό τους».

Αφού ενθάρρυνε λοιπόν τους πολίτες να ενημερωθούν και να σκεφτούν σοβαρά να κάνουν το εμβόλιο μαζί με τις οικογένειές τους όταν τους δοθεί η επιλογή, τονίζοντας ότι όσο περισσότεροι άνθρωποι εμβολιάζονται, τόσο ασφαλέστερες είναι οι κοινότητες, εξέφρασε τη λύπη της ότι «δυστυχώς το εμβόλιο δεν εμφύτευσε τον ιδιοφυή πατέρα της στο μυαλό της»

«Μακάρι το mRNA να είχε αυτή τη δύναμη...» συμπλήρωσε με νόημα η Τζένιφερ Γκέιτς.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το Ίδρυμα «Bill & Melinda Gates» έχει δωρίσει μέχρι στιγμής 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια τόσο για την έρευνα, όσο και για την ανάπτυξη, αλλά και για τη διανομή εμβολίων κατά του κορονοϊού σε όλο τον κόσμο.

Tags:
θεωρίες συνωμοσίας, εμβολιασμός, Pfizer, Μπιλ Γκέιτς, κορονοϊός, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK