10:15 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Οι αστυνομικές αρχές της πόλης Κούλιτζ στην Αριζόνα των ΗΠΑ συνέλαβαν 19χρονο νεαρό ο οποίος σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην πάει στην εργασία του.

Στη σύλληψη ενός 19χρονου νεαρού άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Κούλιτζ της Πολιτείας της Αριζόνα στις ΗΠΑ, καθώς όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία, σκηνοθέτησε την απαγωγή του για να μην πάει στην εργασία του.

Ο συλληφθείς Μπράντον Σόουλ βρέθηκε από την αστυνομία σε μια βιομηχανική περιοχή κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, ξαπλωμένος στο πλάι κάτω στο έδαφος, με τα χέρια του πίσω από την πλάτη του και ένα κομμάτι ύφασμα στο στόμα του.

«Ο κατηγορούμενος ανέφερε σε αξιωματικούς ότι δύο μασκοφόροι τον απήγαγαν, χτύπησαν το κεφάλι του (τον άφησαν αναίσθητο) και τον μετέφεραν με ένα όχημα, πριν τον αφήσουν στην περιοχή που βρέθηκε» ανέφερε η αστυνομία του Κούλιτζ σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Τα στοιχεία που δεν «έδεναν»

«Διεξήχθη εκτεταμένη έρευνα από τους ντετέκτιβ του Κούλιτζ και ανακαλύφθηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν πως η ιστορία του κατασκευάστηκε και δεν σημειώθηκε καμία απαγωγή ή επίθεση» συμπληρώνεται στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The New York Times», ο Σόουλς κατέθεσε στην αστυνομία ότι απήχθη επειδή ο πατέρας του είχε πολλά κρυμμένα χρήματα στην έρημο.

Οι ντετέκτιβ διερεύνησαν την «απαγωγή» για τέσσερις ημέρες, εξετάζοντας τα βίντεο παρακολούθησης και πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ανέφερε ο Σόουλς, αλλά βρήκαν πολλές ασυνέπειες στην ιστορία.

Στις 10 Φεβρουαρίου, ο Σόουλς τελικά συνελήφθη για ψευδή αναφορά στις αρχές επιβολής του νόμου, παραδεχόμενος πως η απαγωγή του ήταν απλώς μια περίπλοκη προσπάθεια αποφυγής της εργασίας.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό του στο Facebook, ο Σόουλς τότε εργαζόταν σε ένα κατάστημα αυτοκινήτων, το Tire Factory, αν και πλέον δεν εργάζεται στην εταιρεία.

Tags:
κατάθεση, άνδρας, απαγωγή, εργασία, αστυνομία, Αριζόνα, ΗΠΑ, σύλληψη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK