23:06 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2019
Άσκηση Ηνίοχος 2019

«Ηνίοχος 2019»: Αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας πάνω από την Αθήνα

© Φωτογραφία: ΓΕΑ
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Από τις 18:20 έως τις 18:30 της Πέμπτης, αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας θα διέλθουν από τον εναέριο χώρο της ελληνικής πρωτεύουσας. Έως τις 12 Απριλίου η διάρκεια της άσκησης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος 2019», με τα αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας να κάνουν την εμφάνισή τους και στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, κατά τη διάρκεια της Πέμπτης, από τις 18:20 έως τις 18:30, πολεμικά αεροσκάφη θα διέλθουν από τον εναέριο χώρο της πρωτεύουσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άσκηση διεξάγεται από την 1η Απριλίου έως τις 12 Απριλίου, με τη συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων και «τρίτων χωρών», όπως και μονάδων του Στρατού Ξηράς και του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο αντικειμενικός σκοπός της άσκησης συνίσταται στο να παρέχει ρεαλιστική επιχειρησιακή εκπαίδευση, σε συνθήκες που προσομοιάζουν ένα σύνθετο, πολλαπλών απειλών, περιβάλλον μάχης, ώστε να μεγιστοποιήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκινάει ο «Ηνίοχος 2019», ασκήσεις ετοιμότητας σ' όλο το FIR Αθηνών

Σχετικά:

Ξεκινάει ο «Ηνίοχος 2019», ασκήσεις ετοιμότητας σ' όλο το FIR Αθηνών
Tags:
Στρατός Ξηράς, πολεμικά αεροσκάφη, στρατιωτικά γυμνάσια, μαχητικά αεροσκάφη, στρατιωτική άσκηση, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμική Αεροπορία, Ελληνικός Στρατός, Αθήνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK