19:39 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σημαντική αναμένεται να είναι η ενίσχυση του Στρατού Ξηράς της Ρωσίας έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Συγκεκριμένα, ο ρωσικός Στρατός θα παραλάβει πάνω από 2.500 αμυντικά συστήματα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας θα λάβουν περισσότερα από 2.500 νέα όπλα και τμήματα στρατιωτικού εξοπλισμού το 2019, δήλωσε ο αρχηγός του ρωσικού Στρατού στρατηγός Όλεγκ Σαλιούκοφ, σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

«Το 2019, οι στρατιωτικές μονάδες του Στρατού Ξηράς θα λάβουν περισσότερα από 2.500 νέα όπλα και τμήματα στρατιωτικού εξοπλισμού, τα οποία θα αυξήσουν το ποσοστό του σύγχρονου αμυντικού εξοπλισμού από 54% έως 60%», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος στην εφημερίδα Krasnaya Zvezda.

Πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εδάφους παραλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, συστήματα S-300V4, Buk-M3, συστήματα πυραύλων Tor-M2 και φορητά συστήματα αεροπορικής άμυνας Verba.

Σύμφωνα με τον Σαλιούκοφ, οι υπηρεσίες πληροφοριών θα λάβουν μη επανδρωμένα οχήματα, αναγνωριστικά οχήματα Strelets και τα τεθωρακισμένα οχήματα Typhoon-K.

Tags:
στρατηγός, όπλα, αμυντικά συστήματα, οπλικά συστήματα, στρατός, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK