11:03 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμα αναβάθμισης των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Οι συνεχείς νέες προμήθειες θα αυξήσουν το μερίδιο των σύγχρονων όπλων των Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων στο 76%.

Οι Ρωσικές Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις (RVSN) δήλωσαν ότι θα ενεργοποιήσουν τρεις μονάδες εξοπλισμένες με τα συστήματα πυραύλων Yars και μία μονάδα εξοπλισμένη με το πυραυλικό σύστημα Avangard μέχρι το τέλος του 2019.

«Μέχρι το τέλος του έτους, οι RVSN θα παραλάβουν πάνω από 90 κομμάτια κύριων δειγμάτων στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού, τα οποία θα τους επιτρέψουν να ενεργοποιήσουν μονάδες πυραύλων εξοπλισμένες με τα συστήματα πυραύλων Yars στην Γιόσκαρ-Όλα, Ιρκούτσκ και Μπαρνάουλ, δύο σταθερούς εκτοξευτές στην μονάδα του Κοζέλσκ, καθώς και μια μονάδα εξοπλισμένη με το στρατηγικό βλήμα Avangard στο Γιάσνι», δήλωσαν οι RVSN.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας πρόσθεσε ότι οι RVSN θα λάβουν περισσότερους από 30 διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους μέχρι το τέλος του 2019, οι οποίοι θα αυξήσουν το μερίδιο των σύγχρονων όπλων σε ενεργό υπηρεσία με τις Στρατηγικές Πυραυλικές Δυνάμεις στο 76%.

Tags:
πύραυλος, Avangard, υπηρεσία, Υπουργείο Άμυνας, Ένοπλες Δυνάμεις, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK