22:59 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο αεροπορικός ανεφοδιασμός επιτρέπει σε αεροσκάφη πολλαπλού ρόλου και σε στρατηγικά αεροσκάφη να πραγματοποιούν αποστολές σε μεγαλύτερες αποστάσεις, αυξάνοντας κατακόρυφα την επιχειρησιακή τους αξία.

Ο ρωσικός τηλεοπτικός σταθμός Zvezda έδωσε στην δημοσιότητα σπάνια βίντεο με τα ρωσικά αεροσκάφη Su-35S και Su-30SM τα οποία βιντεοσκοπήθηκαν από την θέση του πιλότου, κατά την διάρκεια εναέριου ανεφοδιασμού σε μέσο ύψος.

Η κάμερα που εγκαταστάθηκε στο θάλαμο διακυβέρνησης, έπιασε στον φακό της ολόκληρη την διαδικασία - την απογείωση, την προσέγγιση του αεροσκάφους εναέριου ανεφοδιασμού Il-78, τη σύνδεση των μαχητικών με τον εύκαμπτο σωλήνα καυσίμου, καθώς και την προσγείωση. Η όλη διαδικασία έγινε σε υψόμετρο 5-6 χιλιομέτρων και με ταχύτητα περίπου 600 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο ανεφοδιασμός σε μέσο υψόμετρο επιτρέπει σε αεροσκάφη και στρατηγικά βομβαρδιστικά να πραγματοποιούν αποστολές σε μεγαλύτερες αποστάσεις από όσο θα τους επέτρεπε κανονικά η ποσότητα καυσίμου τους. Με αυτόν τον τρόπο, τα αεροσκάφη, επιχειρώντας από αεροπορικές βάσεις που βρίσκονται μακριά από τις εχθρικές γραμμές, μπορούν ακόμα να πραγματοποιούν φονικά πλήγματα στην εχθρική επικράτεια.

Tags:
αποστολή, Ρωσία, Il-78, Su-30, Su-35, μαχητικά αεροσκάφη, εναέριος ανεφοδιασμός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK