13:33 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Δύο υπερσύγχρονα μαχητικά MiG-35 παρέλαβαν οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα λάβουν κι άλλα τέσσερα αεροσκάφη, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της MiG.

Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις έλαβαν δύο σύγχρονα μαχητικά MiG-35 και θα λάβουν άλλα τέσσερα πριν από το τέλος του έτους, όπως δήλωσε ο γενικός διευθυντής της MiG, Ιλία Ταρένσκο.

«Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο στο πρόγραμμα των MiG-35 τα τελευταία τρία χρόνια. Ξεκινήσαμε γρήγορα την κατασκευή αυτού του αεροσκάφους. Πάνω από δυόμισι χρόνια έχουμε προχωρήσει από τις δραστηριότητες ανάπτυξης σε σύμβαση με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας και σύμφωνα με το συμβόλαιο αυτό, έχουμε ήδη παραδώσει δύο αεροσκάφη στις Αεροδιαστημικές Δυνάμεις για δοκιμές. Σχεδιάζουμε να παραδώσουμε τα υπόλοιπα τέσσερα αεροσκάφη μέχρι το τέλος του έτους», δήλωσε ο Ταρένσκο.

Πρόσθεσε ότι η εταιρεία αναμένεται να υπογράψει μια νέα σύμβαση για παραδόσεις μαχητικών MiG-35 με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Ο MiG-35 είναι ο διάδοχος του μαχητικού MiG-29 και εξοπλίζεται με βελτιωμένα ηλεκτρονικά και οπλικά συστήματα. Διαθέτει, επίσης, δυνατότητες στόχευσης υψηλής ακρίβειας καθώς και συστήματα οπτικού εντοπισμού που του χαρίζει τη δυνατότητα να ανιχνεύει και να παρακολουθεί εχθρικά αεροσκάφη και drones χωρίς να βασίζεται σε πληροφορίες από επίγεια ραντάρ.

Tags:
μαχητικά αεροσκάφη, μαχητικά, MiG-35, ρωσικό υπουργείο Άμυνας, MIG
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK