23:13 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αναμένεται σύντομα να ενισχύσουν το πυραυλικό τους δυναμικό με νέες προμήθειες βλημάτων για τα συστήματα S-400 και Iskander-M.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έχει οριστικοποιήσει κρατικές συμβάσεις για την προμήθεια νέων πυραύλων για τα συστήματα S-400 και Iskander-M στο φόρουμ Army-2019, όπως ανακοινώθηκε σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης την Πέμπτη.

Το γραφείο σχεδιασμού Novator της Ρωσίας υπέγραψε κρατική σύμβαση με το υπουργείο Άμυνας για την προμήθεια πυραύλων 9M728 για τα συστήματα Iskander-M, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Αυτά τα βλήματα σχεδιάστηκαν ειδικά για τα συστήματα Iskander.

Εν τω μεταξύ, το εργοστάσιο κατασκευής μηχανημάτων Avangard της Μόσχας υπέγραψε μια άλλη σύμβαση για την προμήθεια βλημάτων 48N6P-01 για τα συστήματα αεράμυνας S-400.

Οι λεπτομέρειες των συμφωνιών δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

Το 5ο φόρουμ Army-2019, το οποίο παρουσιάζει μοντέρνα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, ξεκίνησε στο Πάρκο Patriot στην περιοχή της Μόσχας την Τρίτη. Το φόρουμ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή.

Tags:
βλήματα, πύραυλος 9M729, πύραυλοι, αμυντικά συστήματα, οπλικά συστήματα, S-400, Ένοπλες Δυνάμεις, Ρωσία, Υπουργείο Άμυνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK