00:18 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το ραντάρ αυτό είναι μόνο ένα από τα 20 συνολικά που θα μεταφερθούν στην Αλάσκα τους επόμενους μήνες καθώς η κατασκευή των χώρων ανάπτυξής τους συνεχίζεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Η αμερικανική υπηρεσία πυραυλικής άμυνας (MDA) άρχισε να κατασκευάζει πάνελ ραντάρ μεγάλης εμβέλειας στη νέα της εγκατάσταση στην αμερικανική πολιτεία της Αλάσκας, δήλωσε η Lockheed Martin σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη.

«Το πρόγραμμα Radar Discrimination Long Range MDA (LRDR) ολοκλήρωσε την παράδοση του πρώτου πάνελ ραντάρ στην Clear, της Αλάσκα και την τοποθέτηση της τελικής δέσμης στο καταφύγιο ραντάρ, καθώς το πρόγραμμα συνεχίζει να τηρεί με επιτυχία όλα τα χρονοδιαγράμματα και να ετοιμάζεται προς την παράδοση ... το 2020, δήλωσε η απελευθέρωση.

Το νέο σύστημα ραντάρ σχεδιάζεται να λειτουργήσει ως ένας κρίσιμος αισθητήρας στο πολυεπίπεδο πρόγραμμα άμυνας της MDA, δήλωσε η Lockheed Martin. Το LRDR θα παράσχει στοιχεία πρόσκτησης, παρακολούθησης και διάκρισης απειλών προς όλες τις κατευθύνσεις για το κλείδωμα και την καταστροφή τους, όπως οι βαλλιστικοί πύραυλοι, πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Tags:
Lockheed Martin, βαλλιστικός πύραυλος, ΗΠΑ, Αλάσκα, ραντάρ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK