03:08 01 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής - Τεχνικής Συνεργασίας, η Άγκυρα έχει σημαντικό ενδιαφέρον για την αγορά ρωσικών Su-35 ή Su-57.

Πέρα από τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη Su-35 ή Su-57, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τα αεροσκάφη MiG-35 στη διάρκεια της επίσκεψής του στην αεροπορική επίδειξη MAKS-2019, όπως είπε ο επικεφαλής της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικής - Τεχνικής Συνεργασίας, Ντμίτρι Σουγκάγιεφ. 

«Το MiG-35 είναι πολύ ενδιαφέρον αεροσκάφος. Παρεμπιπτόντως, ο πρόεδρος Ερντογάν σταμάτησε χθες στο μοντέλο και έκανε αρκετές επαγγελματικές ερωτήσεις, από την άποψη των χαρακτηριστικών εξοπλισμού και πτήσης», είπε ο ίδιος.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Σουγκάγιεφ, η Ρωσία έχει λάβει αρκετές αιτήσεις για την αγορά του ανεπτυγμένου της μαχητικού αεροσκάφους MiG-35.

Επίσης, τόνισε ότι η Μόσχα ενδέχεται να βοηθήσει την Άγκυρα να δημιουργήσει το δικό της TF-X πέμπτης γενιάς.

Χθες, ο Ερντογάν επισκέφθηκε την αεροπορική επίδειξη MAKS-2019, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στη Ρωσία και σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, οι δυο τους συζήτησαν για τη δυνατότητα συνεργασίας στα μαχητικά αεροσκάφη Su-35 και Su-57.

Tags:
MiG-35, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μαχητικά, μαχητικά αεροσκάφη, Ρωσία, Τουρκία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK