00:35 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Λίγο νωρίτερα, ένας εκ των βασικών υπόπτων φέρεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στην υπόθεση εξαφάνισης του στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο.

Ανακοίνωση για την πορεία των ερευνών, οι οποίες σχετίζονται με την απώλεια στρατιωτικού υλικού στη Λέρο, εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με την προανακριτική διαδικασία να συνεχίζεται «υπό καθεστώς απόλυτης  μυστικότητας».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, «το οριστικό αποτέλεσμά αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.

Πληροφορίες για ομολογία ενός εκ των υπόπτων

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του «Alpha», ένας από τους βασικούς υπόπτους φέρεται να έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του.

Πρόκειται για εν ενεργεία υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος πλέον υπηρετεί σε άλλη μονάδα, εκτός της Λέρου.

Οι αρμόδιες αρχές, στο μεταξύ, συνεχίζουν τις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, με στόχο τη σύλληψη όλων των εμπλεκόμενων, αλλά και τον εντοπισμό του απολεσθέντος υλικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν του εν ενεργεία υπαξιωματικού, στο στόχαστρο έχουν τεθεί ακόμη δύο άτομα. Πρόκειται για μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Καταστροφών, τα οποία έχουν αποστρατευθεί.

Σχετικά:

Σφίγγει ο κλοιός των ερευνών για την απώλεια του στρατιωτικού υλικού: Σε καραντίνα η μονάδα στη Λέρο
Η ΕΥΠ κοντά στην εξιχνίαση της απώλειας στρατιωτικού υλικού στη Λέρο
Πληροφορίες ότι ομολόγησε ένας από τους υπόπτους για το στρατιωτικό υλικό στη Λέρο
Tags:
έρευνες, έρευνα, στρατιωτικός εξοπλισμός, στρατιωτική τεχνολογία, στρατιωτικός, στρατιωτικοί, Λέρος, στρατός, Πολεμικό Ναυτικό, Πολεμικό Ναυτικό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIK