19:11 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
Κρίση στη Βενεζουέλα (323)
0 0 0
Βρείτε μας

Η επίσκεψη αξιωματούχων της Βενεζουέλας στη Βόρειο Κορέα, γεγονός που χαιρετίστηκε από τον Μαδούρο την Δευτέρα, έρχεται εν μέσω των πρόσφατων κυρώσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ εναντίον της Βενεζουέλας.

Η Βενεζουέλα και η Βόρεια Κορέα προχώρησαν στην υπογραφή αρκετών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένων της στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

«Ο Ντιοσντάντο Καμπέλο [πρόεδρος της Εθνικής Συντακτικής Συνέλευσης της Βενεζουέλας (ANC)] μόλις με πληροφόρησε για συμφωνίες που έχουν συναφθεί σε όλους τους τομείς - τεχνολογία, βιομηχανία, στρατιωτική συνεργασία».

Ο ηγέτης της Βενεζουέλας πρόσθεσε ότι η χώρα του συνεργάζεται επίσης με τη Βόρεια Κορέα στον τομέα της γεωργίας και στην βιομηχανία τροφίμων.

Ο Καμπέλο διοικεί μια αντιπροσωπεία της Βενεζουέλας που βρίσκεται σήμερα σε περιοδεία στην Άπω Ανατολή με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων της χώρας με τα κράτη της περιοχής. Την περασμένη εβδομάδα, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την Πιονγκγιάνγκ, όπου ο Καμπέλο μετέφερε στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επιστολή του προέδρου της Βενεζουέλας.

Θέμα:
Κρίση στη Βενεζουέλα (323)
Tags:
Νικολάς Μαδούρο, κρίση στη Βενεζουέλα, Βενεζουέλα, Βόρεια Κορέα, Νότια Κορέα, Κιμ Γιονγκ Ουν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK