08:35 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού επαίνεσε την Τρίτη το έργο των Ρώσων στρατιωτών οι οποίοι καθάρισαν πάνω από 113.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα από μέταλλα, οικιακά και κατασκευαστικά απόβλητα στην περιοχή της Αρκτικής.

Τους Ρώσους στρατιώτες, οι οποίοι καθάρισαν από σκουπίδια μια τεράστια έκταση στην Αρκτική, επαίνεσε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

«Οι στρατιώτες μας εκτέλεσαν τέλεια την αποστολή τους. Καθάρισαν πάνω από 113.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα μολυσμένης περιοχής...» ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.

«Σύμφωνα με το σχέδιο, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στο αρχιπέλαγος Νόβαγια Ζεμλιά, στα νησιά Κοτένλι και Βράνγκελ, στην περιοχή του αεροδρομίου Αλικέλ», συνέχισε ο ίδιος.

Σύμφωνα με τον κ. Σοϊγκού, περαιτέρω βήματα για τη βελτίωση της περιβαλλοντικής κατάστασης στην Αρκτική τέθηκαν επί τάπητος σε σχετική συνάντηση.

Ο υπουργός Άμυνας υπενθύμισε ότι η απόφαση να συμμετάσχουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στον καθαρισμό των αποβλήτων στην περιοχή της Αρκτικής έγινε από τον ανώτατο διοικητή το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρωσία αποκτά δύο νέους σταθμούς έγκαιρης προειδοποίησης πυραύλων στην Αρκτική έως το 2022.

Διαβάστε επίσης:

Δύο νέους σταθμούς έγκαιρης προειδοποίησης πυραύλων στην Αρκτική αποκτά η Ρωσία ως το 2022

Οι «αλιγάτορες» της Ρωσίας στη μάχη: Αυτές είναι οι ασκήσεις που εκτελούν τα Ka-52 - Βίντεο

Tags:
Ρωσία, Αρκτική, ρωσικός στρατός, ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, ρωσικό υπουργείο Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK