11:41 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Από λιποθυμίες στρατιωτών, που αποδίδονται στην ορθοστασία και την υψηλή θερμοκρασία, σημαδεύτηκε ετήσια εκδήλωση μνήμης στο Μέτσοβο, παρουσία του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Λιποθυμίες στρατιωτών σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ετήσιας εκδήλωσης μνήμης του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Ιππικού –Τεθωρακισμένων στο Μέτσοβο την Κυριακή, για τους πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού το 1940.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που επικαλείται το typosthes.gr, οι στρατιώτες βρίσκονταν ακίνητοι από πολύ νωρίς στο σημείο της εκδήλωσης, η οποία ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, και ενώ στην περιοχή επικρατούσε ηλιοφάνεια.

Η ορθοστασία και η υψηλή θερμοκρασία φάνηκε εξαντλητική για τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και στρατιώτες που αισθάνθηκαν αδιαθεσία.

Ανάμεσα στους στρατιωτικούς που λιποθύμησαν, ήταν και ένας στρατονόμος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υφυπουργού Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, ο οποίος είπε ότι είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.

Διαβάστε επίσης:

Υπερπτήση τουρκικού drone πάνω από τη Ρω - Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία

Σχετικά:

Υπερπτήση τουρκικού drone πάνω από τη Ρω - Συναγερμός στην Πολεμική Αεροπορία
Για πρώτη φορά τουρκικό drone σε εικονική αερομαχία με ελληνικά αεροσκάφη
Tags:
βίντεο, λιποθυμικό επεισόδιο, λιποθυμία, Αλκιβιάδης Στεφανής, Ένοπλες Δυνάμεις, στρατιωτικός, στρατιωτικοί, στρατιώτης, στρατιώτες, υπουργείο Άμυνας, Υπουργείο Άμυνας, Μέτσοβο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK