15:54 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Είμαι πεπεισμένος ότι, εφ' όσον απαιτηθεί, θα φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του λαού και των θυσιών των προγόνων μας» ανέφερε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κλείνοντας το μήνυμά του.

Μήνυμα εμπιστοσύνης προς τις Ένοπλες Δυνάμεις έστειλε ο υπουργός Άμυνα Νίκος Παναγιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι είναι δύναμη αποτροπής για όποιον επιβουλεύεται τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα γίνουν δύναμη νίκης, «οποτεδήποτε απαιτηθεί».

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου, ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε ότι θα συνεχίσουν οι δράσεις για τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των στελεχών τους.

Αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην πατρίδα, για την εξασφάλιση της ειρήνης και της ελευθερίας και προς τον πολίτη με την εκτέλεση πολυποίκιλου κοινωνικού έργου.

«Το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και η διαρκής ετοιμότητά σας είναι στοιχεία τα οποία διαπιστώνω προσωπικά τόσο στις εθνικές, όσο και στις πολυεθνικές ασκήσεις στις οποίες συμμετέχετε, αποκομίζοντας τα ιδιαίτερα ευμενή σχόλια συμμάχων και τρίτων χωρών και αποδεικνύοντας το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων» αναφέρει ο υπουργός.

Αναγνώρισε ότι η γεωπολιτική θέση της χώρας της επιβάλλει να διαθέτει σύγχρονες και αποτελεσματικές Ένοπλες Δυνάμεις, προκειμένου να εφαρμόζει μια εξωτερική και αμυντική πολιτική με σύνεση και σταθερότητα, παραμένοντας πυλώνας ευημερίας και ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή.

«Είμαι πεπεισμένος ότι, εφ' όσον απαιτηθεί, θα φανείτε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του λαού και των θυσιών των προγόνων μας» ανέφερε κλείνοντας το μήνυμά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έρχονται τα πρώτα «made in Greece» μη επανδρωμένα αεροσκάφη UAV

 

Tags:
υπουργός Άμυνας, άμυνα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, στρατός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK