04:26 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Πρόσφατες δορυφορικές φωτογραφίες της βάσης Tonopah Test Range της της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη Νεβάδα κατέγραψαν 12 μη αναγνωρίσιμα οχήματα.

Ένα ασυνήθιστο θέαμα κατέγραψαν δορυφορικές εικόνες αεροπορικής βάσης στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Στις εικόνες της 6ης Δεκεμβρίου, καταγράφηκαν 12 μη αναγνωρίσιμα οχήματα, με τις πιθανές εξηγήσεις να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Η βάση είναι γνωστή για τη φιλοξενία αεροσκαφών που πρόσφατα «αναβαθμίστηκαν» από την «Περιοχή 51», για την οποία το Πεντάγωνο δεν δίνει ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Η συγκεκριμένη βάση βρίσκεται βόρειο άκρο του πεδίου δοκιμών της Νεβάδα, μέρος του μεγαλύτερου συγκροτήματος της αεροπορικής βάσης Nellis που περιλαμβάνει την περίφημη «Περιοχή 51».

Δορυφορικές φωτογραφίες μυστικής αμερικανικής αεροπορικής βάσης κατέγραψαν 12 μυστηριώδη οχήματα
© Φωτογραφία : Sputnik Screenshot
Δορυφορικές φωτογραφίες μυστικής αμερικανικής αεροπορικής βάσης κατέγραψαν 12 μυστηριώδη οχήματα

Πολλά από τα πιο μυστικά και σύνθετα όπλα των ΗΠΑ έχουν δοκιμαστεί και αποθηκευτεί εκεί, μεταξύ των οποίων η ατομική βόμβα, το μαχητικό stealth F-117 Nighthawk και μια σειρά από αεροπλάνα υψηλής τεχνολογίας.

Στην πραγματικότητα, αρκετά από τα F-117 - που έχουν επισήμως αποσυρθεί - εξακολουθούν να πετάνε έξω από τη βάση, κυρίως για δοκιμές ραντάρ για την ενίσχυση της κατανόησης της τεχνολογίας stealth από το Πεντάγωνο. Ωστόσο, συνήθως φιλοξενούνται σε άλλα σημεία στη βάση και δεν ήταν ποτέ τόσα πολλά, συνεπώς εκτιμάται ότι δεν είναι αυτά τα μυστηριώδη οχήματα, σύμφωνα τον Τάιλερ Ρόγκοουεϊ του The Drive.

Δορυφορική εικόνα από αεροπορική βάση στη Νεβάδα
© Φωτογραφία : Sputnik Screenshot
Δορυφορική εικόνα από αεροπορική βάση στη Νεβάδα

Άλλα σενάρια μιλούν για ένα drone τεχνολογίας stealth όπως το Lockheed Martin RQ-170 Sentinel ή κάποιο άγνωστο αεροσκάφος. Ο Ρόγκοουεϊ σημείωσε ότι, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο οι σκιές πέφτουν στην εικόνα και την χαμηλή ανάλυση, είναι πιθανό τα αντικείμενα να μπορούν να αποκολληθούν μόνο μερικώς από τα υπόστεγα τους. Είναι, δε, πιθανό να είναι απλώς μεγάλα μοντέλα που χρησιμοποιούνται για την προσομοίωση αντίπαλων δυνάμεων.

Πάντως, εκτιμάται ότι αν είναι μεγαλύτερα αεροπλάνα, με μόνο τμήματα της μύτης τους να εμφανίζονται έξω από τα υπόστεγα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι πρόκειται για μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα - drones - τα οποία αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη δορυφορική τους σύνδεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίδειξη drone στην 110 Πτέρυγα Μάχης στη Λάρισα: Επιχείρησε σε τέσσερα σενάρια – Βίντεο

Οι ΗΠΑ φέρονται να «έπιασαν» συχνότητες των S-400 στη Συρία, αλλά η Ρωσία αλλάζει σε S-500

Tags:
μαχητικό αεροσκάφος, αεροσκάφος, drones, Drone, δορυφόρος, Πολεμική Αεροπορία ΗΠΑ, αεροπορική βάση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK