12:26 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η εταιρεία Boeing σύναψε συμβόλαιο για την κατασκευή στρατιωτικών ελικοπτέρων Απάτσι, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Συμβόλαιο για την κατασκευή στρατιωτικών ελικοπτέρων τύπου Απάτσι, (Apache AH-64E), κόστους περίπου 440 εκατομμυρίων δολαρίων, σύναψε η αμερικανική εταιρεία Boeing με το Μαρόκο, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

«Η εταιρεία Boeing κέρδισε συμβόλαιο ύψους 439.179.677 δολαρίων για νέα Απάτσι ΑΗ-64E και εκπαιδευτές πληρωμάτων Longbow» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως συμπλήρωσε το Υπουργείο, οι Ξένες Στρατιωτικές Πωλήσεις για το Μαρόκο κατά το οικονομικό έτος 2020, για το πλήρες κόστος της πώλησης, ήταν υποχρεωτικές τη στιγμή της απονομής [του συμβολαίου].

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην πόλη Μέσα της Αριζόνα των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια των επόμενων πέντε ετών, με αναμενόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης την 1η Μαρτίου του 2025, αναφέρει η ανακοίνωση.

Στις 14 Μαΐου, η Boeing σύναψε δύο ακόμα συμβόλαια, που αφορούν σε πυραύλους, αξίας 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά, που υποστηρίζουν πωλήσεις στρατιωτικού εξοπλισμού προς τη Σαουδική Αραβία, την Ιαπωνία, την Ινδία, τη Νότια Κορέα, το Κατάρ, τη Βραζιλία και την Ολλανδία.

Tags:
πύραυλοι, αμερικανικό υπουργείο Άμυνας, Boeing, συμβόλαιο, ελικόπτερα, ελικόπτερο, Μαρόκο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK