05:05 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
AΜΥΝΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία απέστειλε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε σήμερα, Πέμπτη, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και επισκέφθηκε την 1η Στρατιά, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, στο Εθνικό Κέντρο Αεροπορικών Επιχειρήσεων, στη Μητρόπολη της περιοχής.

Παράλληλα, είχε συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν αυτό για το οποίο υπάρχουν, δηλαδή παράγουν ασφάλεια για το ελληνικό κράτος» ανέφερε, τονίζοντας ότι «υπάρχει αποφασιστικότητα, ψυχραιμία και διπλωματία, όλα αυτά στα οποία έχει αναφερθεί κατά κόρον η κυβέρνηση και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας».

Ακόμη, έστειλε το μήνυμα πως όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι ήσυχοι και όλα θα πάνε καλά.

Αναφορικά με την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέφερε ότι η Περιφέρεια πάντα έχει ισχυρή παρουσία με πολλά έργα και δράσεις που ωφελούν το στράτευμα.

Αναφερόμενος στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε τις περιοχές της Θεσσαλίας τόνισε ότι «προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρις ότου αποκατασταθούν όλες οι υποδομές της Περιφέρειας».
Tags:
άμυνα, Ελλάδα, Τουρκία, ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK