10:30 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την εφαρμογή διαταγής του 2010, κατά την οποία όλοι οι αστυνομικοί υποχρεούνται να φέρουν στη στολή τους ειδικά διακριτικά, ζητά με νεότερη διαταγή του το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με πρόσφατη διαταγή του. επισημαίνει πως είναι πάγια υποχρέωση όλων των αστυνομικών να φέρουν στη στολή τους ειδικά διακριτικά, δηλωτικά της ταυτότητας τους.

Με την ίδια διαταγή, η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι για τα ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης) προβλέπεται ειδικός αριθμός στο κράνος.

«Ειδικότερα για τις μονάδες αποκατάστασης τάξης, δηλαδή τους υπηρετούντες στις Υποδιευθύνσεις Αποκατάστασης Τάξης (Υ.Α.Τ.), προβλέπεται επιπλέον ειδικός αριθμός, ο οποίος αποτυπώνεται στο κράνος τους και αποτελεί συνδυασμό του αριθμού της διμοιρίας στην οποία ανήκουν και του αύξοντος αριθμού που αντιστοιχεί σε κάθε αστυνομικό της διμοιρίας», αναφέρει συγκεκριμένα η σχετική ανακοίνωση.

Επιπλέον, το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει ότι η υποχρέωση περί αναγραφής του αριθμού στο κράνος είχε καθιερωθεί με ανάλογη διαταγή το 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΛ.ΑΣ. για κατάληψη στο Κουκάκι: Είχαν στήσει παγίδα με καρφιά – Τι βρέθηκε

Καταγγελία ρεπόρτερ ότι του επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια

 

Tags:
ΜΑΤ, ταυτότητα, Ελληνική Αστυνομία, ΕΛΑΣ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK