14:30 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Χτυπούσαν βάναυσα τα θύματά τους χρησιμοποιώντας μάλιστα διάφορα αντικείμενα όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, ενώ στη συνέχεια τα βίαζαν αλλεπάλληλα.

Στη σύλληψη δύο επικίνδυνων αλλοδαπών κακοποιών που εμπλέκονται σε τρεις υποθέσεις αρπαγής, ληστείας και βιασμού αλλοδαπών εκδιδομένων γυναικών, προχώρησαν στελέχη της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Οι δράστες παραβίαζαν το τελευταίο 15νθήμερο άδειους επαγγελματικούς χώρους και έκλειναν ραντεβού ως πελάτες με τις εκδιδόμενες γυναίκες.

Όταν οι γυναίκες έφταναν στο ραντεβού τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν βάναυσα, χρησιμοποιώντας μάλιστα διάφορα αντικείμενα όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκαλώντας σοβαρές σωματικές βλάβες και στα τρία θύματά τους.

Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης σκληρότητας των δραστών είναι ότι σε μία περίπτωση προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Στη συνέχεια τις βίαζαν αλλεπάλληλα και αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, που είχαν πάνω τους οι γυναίκες. Μεταξύ των αντικειμένων ήταν και κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μία περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, προχωρώντας σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού απέσπασαν με βία τους κωδικούς από το θύμα τους.

Η δράση τους συνεχίζονταν καθώς επικοινωνούσαν με συγγενείς των θυμάτων ζητώντας χρήματα για την απελευθέρωση των γυναικών και σε μία περίπτωση πήραν 1.000 ευρώ.

Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έκλεψαν ακόμα και τα πόμολα από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στο Μεταξουργείο - Βίντεο

Γιατρός από την Κρήτη ασελγούσε στο ανήλικο παιδί της πρώην συζύγου του

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, ξυλοδαρμός, ληστεία, βιασμός, κακοποιοί, γυναίκες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK