09:56 30 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη φρίκη και τα βασανιστήρια που πέρασαν ιερόδουλες από τους 2 βιαστές φανερώνουν οι ανατριχιαστικές φωτογραφίες από τα σπίτια των βιαστών.

Συγκεκριμένα, οι αποκλειστικές φωτογραφίες της ΕΡΤ αποκαλύπτουν τις στιγμές τρόμου που πέρασαν οι εκδιδόμενες γυναίκες στα χέρια των 2 σατανικών αντρών, που αφού πρώτα παγίδευαν τις γυναίκες, στις συνέχεια τις βασάνιζαν,  τις βίαζαν κατ’ εξακολούθηση και τις έκλεβαν.

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, στους χώρους των σπιτιών υπάρχουν παντού αίματα, ενώ παντού υπάρχουν σκορπισμένα ρούχα και αντικείμενα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι δύο κατηγορούμενοι χτυπούσαν βάναυσα τα θύματά τους χρησιμοποιώντας μάλιστα διάφορα αντικείμενα όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, ενώ στη συνέχεια τα βίαζαν αλλεπάλληλα.

Έκλειναν ραντεβού στις ιερόδουλες, τις εγκλώβιζαν, τις βασάνιζαν, τις βίαζαν και τις λήστευαν

Οι δράστες παραβίαζαν το τελευταίο 15νθήμερο άδειους επαγγελματικούς χώρους και έκλειναν ραντεβού ως πελάτες με τις εκδιδόμενες γυναίκες.

Όταν οι γυναίκες έφταναν στο ραντεβού τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν βάναυσα, χρησιμοποιώντας μάλιστα διάφορα αντικείμενα όπως λοστούς, μαχαίρια και κατσαβίδια, προκαλώντας σοβαρές σωματικές βλάβες και στα τρία θύματά τους.

Χαρακτηριστικό της ιδιαίτερης σκληρότητας των δραστών είναι ότι σε μία περίπτωση προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο το σώμα της γυναίκας.

Στη συνέχεια τις βίαζαν αλλεπάλληλα και αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, που είχαν πάνω τους οι γυναίκες. Μεταξύ των αντικειμένων ήταν και κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους.

Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μία περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, προχωρώντας σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού απέσπασαν με βία τους κωδικούς από το θύμα τους.

Η δράση τους συνεχίζονταν καθώς επικοινωνούσαν με συγγενείς των θυμάτων ζητώντας χρήματα για την απελευθέρωση των γυναικών και σε μία περίπτωση πήραν 1.000 ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βίασε 5χρονο κοριτσάκι μέσα στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Ινδία

Η στρατιωτική δύναμη Ελλάδας-Τουρκίας για το 2020: Οι 10 χώρες με τον πιο δυνατό στρατό

 

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK