15:35 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην ταυτοποίηση ομάδας ατόμων που συμμετείχαν στα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια της Λέσβου.

Συνολικά 14 αλλοδαποί, έντεκα άνδρες και τρεις γυναίκες, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης  για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την περασμένη εβδομάδα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Δευτέρα ομάδα ατόμων απέτρεψε την καθιερωμένη διανομή φαγητού σε άλλους διαμένοντες στη δομή, προκαλώντας εντάσεις που αποκλιμακώθηκαν με την επέμβαση αστυνομικών.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Καρά – Τεπέ και πορεία στην εθνική οδό Μυτιλήνης – Θερμής, με προορισμό την πόλη της Μυτιλήνης.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, τα συγκεκριμένα άτομα, μαζί με άλλα άτομα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, υποκίνησαν και συμμετείχαν σε επεισόδια με βιαιοπραγίες, εκτοξεύοντας πέτρες και άλλα ντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν επιχείρησαν να αποκαταστήσουν την τάξη, ενώ έβαλαν και φωτιές.

Ανάμεσα στα άτομα που ταυτοποιήθηκαν είναι και δύο γυναίκες, οι οποίες, συνεπλάκησαν με αστυνομικό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία - που υποβάλλεται αρμοδίως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης - περιλαμβάνει τα αδικήματα της στάσης, της βίας κατά υπαλλήλων, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας, του εμπρησμού, καθώς και της νομοθεσίας για τα όπλα.

Tags:
επεισόδια, Λέσβος, συλλήψεις, ΚΥΤ Μόριας, Μόρια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK