20:27 08 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Τη Δευτέρα εντοπίστηκε νέα γιάφκα του «Τοξοβόλου του Συντάγματος», στην οδό Οιδίποδος, στα Σεπόλια, με την Αντιτρομοκρατική να ερευνά το διαμέρισμα.

Στο drone, το οποίο είχε εντοπιστεί στην πρώτη γιάφκα της ομάδας που συνδέεται με τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος», στην οδό Πατησίων, επικεντρώνεται η έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο και με ποιον στόχο επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, οι αρχές προσπαθούν να ανακτήσουν δεδομένα από το GPS του drone.

Παράλληλα, από βίντεο που ελήφθη από το drone, είδαν εικόνες δασικής περιοχής.

Στο μεταξύ, εξονυχιστική έρευνα πραγματοποιείται στη γιάφκα η οποία εντοπίστηκε τη Δευτέρα στα Σεπόλια.

Άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών με τροχήλατες βαλίτσες, οι οποίες περιέχουν ειδικό εξοπλισμό λήψης βιολογικού υλικού, μετέβησαν στο κρησφύγετο.

Η αστυνομία κατάσχεσε το ποδήλατο το οποίο χρησιμοποιούσε η 28χρονη που νοίκιαζε το δώμα και η οποία είχε συλληφθεί μαζί με τον «Τοξοβόλο του Συντάγματος».

Το χρονικό της σύλληψης του Τοξοβόλου και των δύο γυναικών

Υπενθυμίζεται ότι ο «Τοξοβόλος» είχε συλληφθεί μαζί με δυο γυναίκες τον Ιανουάριο. Οι τρεις συλληφθέντες προφυλακίστηκαν μετά την απολογία τους, ενώ είναι αντιμέτωποι με συνολικά δέκα αδικήματα. 

Οι συλληφθέντες αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν και κυρίως αυτή για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Ο «Τοξοβόλος του Συντάγματος» είχε γίνει γνωστός τον Φεβρουάριο του 2011, όταν κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην Πλατεία Συντάγματος έβγαλε τόξο και το έστρεψε προς τους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ είχε κατηγορηθεί με τον Νίκο Ρωμανό για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Tags:
ΕΛΑΣ, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομικές αρχές, αστυνομία, Drone, drones, Πατησίων, Σεπόλια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK