ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο βίντεο οι αστυνομικοί φαίνονται να «πετούν» στον δρόμο τη γυναίκα και στη συνέχεια να τη βρέχουν με μάνικα έξω από το Α.Τ. Ομονοίας.

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αστυνομικός που καταγράφηκε να βρέχει με μάνικα γυναίκα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας στις 20 Οκτωβρίου.

Η απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας εκδόθηκε την Παρασκευή, ενώ εκκρεμεί διοικητική αλλά και ποινική έρευνα σε βάρος του αστυνομικού. Μπορεί να διαρκέσει μάλιστα έως και 24 μήνες, όπως αναφέρει το dikastiko.gr, οπότε θα πρέπει να έχει ληφθεί απόφαση για τη διοικητική έρευνα που διενεργείται με το ερώτημα της απόταξης για τον αστυνομικό.

Το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε αποκαλύπτοντας το περιστατικό, δείχνει αστυνομικούς με γάντια στα χέρια να σέρνουν εκτός του τμήματος της Ομόνοιας μία γυναίκα και να την ακουμπούν στο πεζοδρόμιο.

Στη συνέχεια ένας ένστολος φαίνεται να πιάνει τη μάνικα από την είσοδο του τμήματος και να καταβρέχει τη γυναίκα, που πλέον έχει σηκωθεί όρθια.

Οι αστυνομικοί είχαν υποστηρίξει ότι πρόθεσή τους ήταν να πλύνουν τις ακαθαρσίες της γυναίκας από την είσοδο του τμήματος.

Ο αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα, είχε υποστηρίξει μιλώντας τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1, ότι  το βίντεο που κυκλοφόρησε είναι προϊόν μοντάζ, καθώς είχαν προηγηθεί, όπως υποστηρίζει, ανάρμοστες πράξεις από την γυναίκα, η οποία αφόδευσε δίπλα από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος, κάτι που δεν φαίνεται στο βίντεο.

Είχε χαρακτηρίσει «φαιδρότητες» τα περί βασανιστηρίων.

Tags:
γυναίκα, αστυνομικό τμήμα, Ομόνοια, διαθεσιμότητα, αστυνομικός, Ελληνική Αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK