09:01 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία διεξάγει επιχείρηση στα Σεπόλια και τα Εξάρχεια για σοβαρή υπόθεση που δεν σχετίζεται με εγχώρια τρομοκρατία.

Διπλή επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια διεξάγει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ μέχρι στιγμής έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά.

Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια
© Φωτογραφία : George Vitsaras
Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών). Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια. Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά».

Τα αντιαρματικά και ο υπόλοιπος οπλισμός βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε υπόγειο τούνελ κάτω από το διαμέρισμα στα Σεπόλια, ενώ έχουν μεταβεί στο σημείο πυροτεχνουργοί του στρατού και της αστυνομίας που εξετάζουν τον οπλισμό.

Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν μετά το τέλος της επιχείρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, αφορά στην οργάνωση DHKP-C που ενέχεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία, πραγματοποιείται από το Τμήμα Διεθνούς Τρομοκρατίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Tags:
αστυνομική επιχείρηση, Εξάρχεια, Σεπόλια, Ελληνική Αστυνομία, Αντιτρομοκρατική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK