08:47 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες 11 συλληφθέντων κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής σε Σεπόλια και Εξάρχεια.

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία 11 αλλοδαπών που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στα Εξάρχεια και στα Σεπόλια, στις 19 Μαρτίου.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων γίνεται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και θα έχει διάρκεια 6 μηνών. Στόχος, όπως αναφέρεται είναι, η προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διωκομένων αδικημάτων, αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Η αστυνομία καλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τη συγκεκριμένη δημοσιοποίηση και κυρίως αν τα πρόσωπα αυτά έχουν προβεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή όπως, εκμίσθωση οχήματος, διαμερίσματος, οικίας, γκαράζ ή άλλο χώρο, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. τονίζει ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Τούνελ και βαρύ οπλισμό είχε εντοπίσει η Αντιτρομοκρατική στα Σεπόλια

Κατά τη διάρκεια της διπλής επιχείρηση σε Σεπόλια και Εξάρχεια, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, εντόπισε τούνελ και βαρύ οπλισμό, όπως αντιαρματικά.

Τα αντιαρματικά και ο υπόλοιπος οπλισμός βρέθηκε κρυμμένος μέσα σε υπόγειο τούνελ κάτω από το διαμέρισμα στα Σεπόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, η υπόθεση αφορά στην οργάνωση DHKP-C που εμπλέκεται σε διάφορες ενέργειες στην Τουρκία.

Tags:
συλλήψεις, αστυνομία, Ελληνική Αστυνομία, Αντιτρομοκρατική, Εξάρχεια, Σεπόλια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK