ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η κίνηση των συρμών γίνεται στα τμήματα Ομόνοια - Ανθούπολη και Ακρόπολη - Ελληνικό στη γραμμή 2 και Μοναστηράκι - Αγ. Μαρίνα και Ευαγγελισμός- Αεροδρόμιο στη γραμμή 3.

Κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, λόγω της επιχείρησης για τη μεταφορά της οβίδας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία βρέθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης, στο κέντρο της Αθήνας.

Αρχικά οι συρμοί διέρχονταν χωρίς στάση από τους δύο σταθμούς, ενώ αργότερα με εντολή της ΕΛΑΣ σταμάτησε και η διέλευση των συρμών.

Πλέον κίνηση των συρμών γίνεται στα τμήματα Ομόνοια - Ανθούπολη και Ακρόπολη - Ελληνικό στη γραμμή 2 και Μοναστηράκι - Αγ. Μαρίνα και Ευαγγελισμός- Αεροδρόμιο στη γραμμή 3.

Αποκλείστηκε η περιοχή

Υπενθυμίζεται πως οβίδα – σύμφωνα με άλλες πληροφορίες βόμβα - του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκε το πρωί από εργάτες οι οποίοι εκτελούσαν εργασίες για την ΕΥΔΑΠ στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης, κοντά στην πλατεία Συντάγματος.

Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις για λόγους ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκκενώθηκαν και παρακείμενα κτίρια - γραφεία και ξενοδοχεία.

Στο σημείο έσπευσε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ακολούθως έφτασε και το τμήμα της Εξουδετέρωσης Βομβών του Ελληνικού Στρατού.

Το έργο των αρχών διευκολύνει το γεγονός πως η κίνηση στην περιοχή είναι μειωμένη, λόγω των μέτρων για τη μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Tags:
Αθήνα, Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, βόμβα, Σύνταγμα, Μετρό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK