22:22 03 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά τη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης γυναίκας στην Καλλιθέα, ελέγχοντας τα άλλοθι των προσώπων που έχουν κριθεί ύποπτα.

Σε δύο αλλοδαπές στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα, βάσει πληροφοριών του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αρχικά στο «κάδρο» των υπόπτων βρίσκονταν τρεις γυναίκες, μία Ελληνίδα και δύο αλλοδαπές.

Ωστόσο, τελικώς εκτιμάται ότι η Ελληνίδα φαίνεται να μην έχει σχέση με την υπόθεση.

Σε ό,τι αφορά τις δύο αλλοδαπές, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν φαίνεται να υπάρχει απευθείας επαφή, ωστόσο εξετάζεται αν κάποια από τις δύο είχε κοινούς γνωστούς με την 34χρονη.

Η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να έχει πει ότι βρισκόταν στη Γερμανία, ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί το άλλοθί της.

Στο μικροσκόπιο τα σήματα των κινητών τηλεφώνων

Οι αρχές αναμένουν τα σήματα των κινητών τηλεφώνων, προκειμένου να διακριβωθεί αν κάποιο από τα ύποπτα πρόσωπα βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης.

Κατά τον τηλεοπτικό σταθμό, η δράστιδα φέρεται να κάλεσε ταξί μέσω εφαρμογής, ενώ τις επόμενες ώρες –πιθανώς αύριο, Τρίτη– οι αστυνομικοί αναμένεται να παρουσιάσουν βίντεο στο θύμα, μήπως αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση έλαβε χώρα στις 20 Μαΐου, κατά τη μετάβαση της 34χρονης στον χώρο εργασίας της στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 93% της επιφάνειας του προσώπου της, με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν λόγο για μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Tags:
επίθεση, γυναίκες, αστυνομία, Καλλιθέα, βιτριόλι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK