12:37 10 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ευρήματα εντόπισαν οι αστυνομικοί στο υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια, στο πλαίσιο της επιχείρησης εκκένωσης, το πρωί της Παρασκευής.

Ολοκληρώνεται η επιχείρηση της αστυνομίας για την εκκένωση υπό κατάληψη κτιρίου στα Εξάρχεια, που ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αποχωρούν σταδιακά από τα Εξάρχεια, ενώ μέσα στο κτίριο δεν βρέθηκαν άτομα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο στην οδό Δερβενίων 56 το οποίο τελεί υπό κατάληψη από το 2015.

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αντιεξουσιαστές, δίχως να σημειωθούν επεισόδια, ενώ αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την ευρύτερη περιοχή.

Λόγω της συγκέντρωσης, ορισμένες αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σημείο, σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο υπό κατάληψη κτίριο στα Εξάρχεια

Ευρήματα εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του υπό κατάληψη κτιρίου στην οδό Δερβενίων 56, στα Εξάρχεια, όπως μετέδωσε ο σταθμός.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές βρήκαν κοντάριακράνη κι άλλα αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για αν εξεταστούν για DNA και αποτυπώματα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, συχνές ήταν οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την εκκένωση καταλήψεων σε περιοχές της Αθήνας, όπως τα Εξάρχεια.

Επεισόδια και αντιδράσεις είχε προκαλέσει ανάλογη επιχείρηση στο Κουκάκι, με καταγγελίες για αστυνομική βία, γεγονός που προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Tags:
κατάληψη, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, αστυνομική επιχείρηση, επιχείρηση, Εξάρχεια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK