20:17 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σοκ προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για τα «κατορθώματα» του γιατρού-μαϊμού. «Θα μαραθεί και θα πέσει» ακούγεται να λέει για πολύποδα ασθενούς ο ψευτο-γιατρός, σε νέο ηχητικό ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως ακούγεται στο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το MEGA, ο 47χρονος έχει κληθεί να θεραπεύσει έναν πολύποδα. Ο γιατρός-μαϊμού εμφανίζεται να εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία που του παρέχει και πως ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από τη στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το 'φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται» λέει ο ψευτογιατρός στο ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο 47χρονος συνεχίζει την κοροϊδία λέγοντας πως ο ασθενής, έπειτα από τη «θαυματουργική» θεραπεία που του έδωσε, δεν έχει την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης και πως διαμέσου της πολύ αλκαλικής διατροφής με κόκκινο κρασί που θα του συνταγογραφήσει το παχύ έντερο του ασθενούς θα αποτοξινωθεί.

«Κοιτάξτε πλέον.... δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε... θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου' χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα» ακούγεται να λέει.

Δείτε το βίντεο:

Tags:
απάτη, γιατρός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK