14:11 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για την αρπαγή ενός 14χρονου στη Ηλεία υποστηρίζουν πως δεν βρίσκονταν στο σημείο την ώρα που καταγγέλθηκε πως ήταν εκεί.

Οι δύο κατηγορούμενοι για την απόπειρα αρπαγής του 14χρονου στον Πύργο ζήτησαν  την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών ώστε να αποδείξουν μέσα από τα στίγματα των δικτύων της κινητής τηλεφωνίας ότι δεν βρίσκονταν την συγκεκριμένη ώρα αλλά και τη συγκεκριμένη ημέρα στον Πύργο, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Ο 14χρονος που κατήγγειλε το περιστατικό, περιέγραψε το αυτοκίνητο των κατηγορουμένων με κάθε λεπτομέρεια οδηγώντας τις αρχές στους δύο Βούλγαρους.

Παράλληλα, φέρεται να αναγνώρισε τον 19χρονο Βούλγαρο, όταν τα δύο αδέρφια προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.

«Εκπροσωπώ τα δύο πρόσωπα που κατηγορούνται για την απόπειρα αρπαγής ανήλικου. Η υπερασπιστική μας γραμμή, συνίσταται στο ότι δεν υπάρχει καμία φυσική παρουσία κατά το χρόνο τέλεσης στο συγκεκριμένο σημείο, οι εντολείς μου βρίσκονταν όλη την διάρκεια της συγκεκριμένης ημέρας στην Αμαλιάδα σε σπίτι στο οποίο μισθώνουν. Αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση με την αποδιδόμενη κατηγορία» ανέφερε ο δικηγόρος των κατηγορουμένων Κωνσταντίνος Κότσιφας στο ίδιο μέσο

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν την Τρίτη στις 9.00 το πρωί, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Η πλήρης άρνηση της κατηγορίας είναι η υπερασπιστική μας θέση, δεν θέλω να επισέλθω σε συγκεκριμένα περιστατικά της δικογραφίας τα οποία αποτελούν μέχρι στιγμή ζητήματα τα οποία δεν μπορεί δικονομικά να αποκαλυφθούν, όμως θεωρώ ότι οι εντολείς μου διατείνονται ορθώς αυτά που αναφέρουν, διότι θα προκύψει από μάρτυρες και έγραφα ότι πραγματικά τα συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν είχαν καμία σχέση με το αποδιδόμενο αδίκημα», πρόσθεσε.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία του 14χρονου αγοριού το οποίο περιέγραψε πως την ώρα που περπατούσε, δύο άνδρες σε βαν τον πλησίασαν και ισχυρίστηκαν ότι τους είχε στείλει η μητέρα του, σύμφωνα με ανακοινωθέν της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως είπε το αγόρι, οι δύο άνδρες προσπάθησαν να τον επιβιβάσουν στο όχημα, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να πειστεί.

Tags:
βαν, Ηλεία, κατηγορούμενος, απαγωγή, Πύργος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK