12:56 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια υπόθεση απαγωγής και ομηρίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (05/09) στη λαχαναγορά του Ρέντη. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι ο υπάλληλος του είχε «αρπάξει» χρήματα.

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές με την υπόθεση απαγωγής και ομηρίας ενός υπαλλήλου από τον εργοδότη του που σημειώθηκε στη λαχαναγορά του Ρέντη.

Σύμφωνα με το STAR, ένας Αιγύπτιος έμπορος φρούτων και λαχανικών με αποθήκη στη λαχαναγορά του Ρέντη μαζί με άλλους δύο υπαλλήλους του, κράτησε όμηρο έναν Έλληνα υπάλληλό του και ζητούσε λύτρα για να τον απελευθερώσει.

Ο Αιγύπτιος υποστηρίζει ότι ο Έλληνας υπάλληλός του είχε αφαιρέσει πάνω από 20.000 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης και για αυτόν τον λόγο και τον απήγαγε.

Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε, έτσι θέλησε να πάρει πίσω τα κλεμμένα χρήματά του.

Φίλοι του απαχθέντος ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες, αφού συγκέντρωσαν τις απαραίτητες πληροφορίες, έφτασαν στην περιοχή.

Η αστυνομία τα ξημερώματα της Κυριακής πήγε στην αποθήκη, απελευθέρωσε τον κρατούμενο και συνέλαβε τόσο τον ιδιοκτήτη της αποθήκης όσο και τους δύο συνεργούς του.

Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών: Ουδεμία σχέση με τις επιχειρήσεις στον Ρέντη

Ουδεμία σχέση με τις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Κεντρική Λαχαναγορά στον Ρέντη δεν είχε το περιστατικό ομηρίας Έλληνα εργαζομένου από τον Αιγύπτιο εργοδότη του, υποστηρίζει ο Σύνδεσμος Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών με ανακοίνωσή που εξέδωσε την Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Σύνδεσμος προσθέτει ότι στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, τα καταστήματα είναι χώροι πώλησης προϊόντων κι όχι αποθήκες.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου κλείνει διατυπώνοντας αίτημα για επανόρθωση καθώς, όπως σημειώνει, «δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις για τις επιχειρήσεις μας στην Κεντρική Αγορά Αθηνών».

Tags:
αστυνομικοί, αστυνομία, καταγγελίες, καταγγελία, ληστεία, ληστής, κλοπή, υπάλληλοι, ομηρία, όμηροι, Ρέντη, λαχαναγορά
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK