20:56 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Νωρίτερα, ο Γιάννης Λαγός είχε απευθύνει κάλεσμα σε συγκέντρωση «εθνικιστών» έξω από το Εφετείο, εν όψει της απόφασης του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών των καταδικασθέντων.

Τη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από το Εφετείο για την οποία λίγο νωρίτερα είχε απευθύνει κάλεσμα ο Γιάννης Λαγός, απαγόρευσε η ΕΛ.ΑΣ.

«Εκδίδεται, αργότερα σήμερα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Αττικής, δελτίο Τύπου περί απαγόρευσης της αναγγελθείσης συγκέντρωσης συμπαράστασης στους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Συντάγματος, περί επικειμένου σοβαρού κινδύνου για τη δημόσια ασφάλεια και τις διατάξεις και διαδικασίες του νομού 4703/2020 περί συναθροίσεων», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, εν αναμονή του δελτίου Τύπου.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα, ο καταδικασθείς Γιάννης Λαγός ενημέρωσε τους ακολούθους του στο Twitter πως θα δώσει το «παρών» τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο δικαστήριο, καλώντας παράλληλα καλώντας σε συγκέντρωση «εθνικιστών» έξω από το Εφετείο:

«Το τεστ κορονοϊού ήταν καθαρό. Ο δρόμος για Ελλάδα είναι ανοιχτός. Δευτέρα 12/10 στις 10 το πρωί θα κοιτώ στα μάτια την Λεπενιώτη απαριθμώντας τα δικαστικά εγκλήματα της εις βάρος 67 ΑΘΩΩΝ... Το πρωί της Δευτέρας στις 9 στο εφετείο γκρεμίζουμε ΟΛΑ τα ψέματα μιας φοβισμένος ομάδας ανθρωπάκων που εκτελώντας εντολές καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου. Δεν με φοβίζετε. Ποτέ δεν θα πάρετε αυτή την χαρά», αναφέρει.

​Υπενθυμίζεται πως αύριο ανακοινώνεται η απόφαση του Εφετείου για τα ελαφρυντικά των κατηγορούμενων της Χρυσής Αυγής.

 

Tags:
Δίκη της Χρυσής Αυγής, Εφετείο Αθηνών, συγκέντρωση, Ελληνική Αστυνομία, Χρυσή Αυγή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK