01:05 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

Στα δίχτυα των ελέγχων δύο επιχειρήσεις στις οποίες επιβλήθηκε 15νθήμερο λουκέτο, ενώ η αστυνομία προχώρησε και σε τρεις συλλήψεις για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού στη χώρα.

Μόνο το Σάββατο (28/11) οι αρμόδιες αρχές επέβαλαν πρόστιμα συνολικού ύψους 521.550 ευρώ, αλλά και 15νθήμερο «λουκέτο» σε δύο επιχειρήσεις εξαιτίας 1.773 περιπτώσεων παράβασης των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού.

Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια των 65.388 ελέγχων που έγιναν χθες, προχώρησε σε τρεις συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Παράλληλα, επιβλήθηκε σε δύο υπαλλήλους σούπερ μάρκετ στον Κορυδαλλό πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα γιατί συνομιλούσαν σε κοντινή απόσταση χωρίς να φορούν μάσκα.

Η αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες αφορά μία καφετέρια στην Περιφέρεια Αττικής και άλλη μία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, στις οποίες επιβλήθηκαν επίσης πρόστιμα 5.000 και 3.000 ευρώ αντίστοιχα.

Πρόστιμο 5.000 ευρώ επιβλήθηκε και σε κατάστημα ρούχων στην Αττική.

Σημειώνεται ότι εκτός από την ΕΛ.ΑΣ., τους καθημερινούς ελέγχους διενεργούν το Λιμενικό Σώμα, η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), η Δημοτική Αστυνομία, το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας και η Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

 

Tags:
πρόστιμα, lockdown, καραντίνα, κορονοϊός, έλεγχοι, αστυνομία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK