15:27 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας από τους πλέον επικίνδυνους διακινητές χασίς και κοκαΐνης από την Αλβανία στην Ελλάδα ύστερα από μεγάλη επιχείρηση στη Βούλα.

Μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στην περιοχή της Βούλας.

Στόχος των αστυνομικών ένα μεγάλο κύκλωμα διακίνησης χασίς και κοκαΐνης από την Αλβανία προς την Ελλάδα, ο αρχηγός του οποίου μάλιστα, θεωρείται από τους πλέον επικίνδυνους μαφιόζους ναρκωτικών που δρουν τα τελευταία χρόνια με κέντρο επιχειρήσεων τα νότια προάστια.

Έπειτα από παρακολουθήσεις και συλλογή πληροφοριών που διήρκεσαν πάνω από έναν μήνα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, μαζί με ομάδα της Ειδικής Κατασταλτικής Μονάδας, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του Αλβανού λαθρέμπορου στη Βούλα και μέχρι αυτή την ώρα συνεχίζεται η έρευνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκαν ποσότητες χασίς και κοκαΐνης και ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο συλληφθείς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως χρειάστηκε η παρουσία της ΕΚΑΜ διότι από τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η Δίωξη Ναρκωτικών για τον συγκεκριμένο ύποπτο, κρίθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος να αντιδράσει με όπλο κατά την έφοδο.

Tags:
ΕΚΑΜ, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, αστυνομική επιχείρηση, διακίνηση ναρκωτικών, εμπόριο ναρκωτικών, Δίωξη Ναρκωτικών, ναρκωτικά, Βούλα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK