Τριάντα αντιεξουσιαστές έφτασαν με μοτοσικλέτες νωρίτερα στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού όπου επικράτησε ένταση με αστυνομικούς.
Αφού πέταξαν τρικάκια, αποχώρησαν.
Επί τόπου έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες αναζητούν τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν πραγματοποιηθεί προσαγωγές.
Από το πρωί αστυνομικές δυνάμεις επεμβαίνουν για τη διάλυση μικρο-ομάδων στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Εξαρχείων.
Πιο συγκεκριμένα, η απαγόρευση θα ξεκινήσει στις 05:00 και θα τερματιστεί στις 24:00 της 6ης Δεκεμβρίου 2020.
Για τους παραβάτες, υπό την επιφύλαξη της εφαρμογής άλλων κυρώσεων που προκύπτουν από την κείμενη νομοθεσία, προβλέπονται οι ακόλουθες κυρώσεις:
- Διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ στα νομικά πρόσωπα και (3.000) ευρώ στα φυσικά πρόσωπα, που διοργανώνουν δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
- Διοικητικό πρόστιμο (300) ευρώ στα πρόσωπα που παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)