05:16 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Οι μυστικές προσκλήσεις για ρεβεγιόν σε βίλες της Αττικής, οι προτάσεις σε επώνυμους τραγουδιστές και τα… «χαιρετίσματα» της Ασφάλειας.

Ένα παρασκήνιο που θα άγγιζε τα όρια της φάρσας, εάν δεν αντιμετωπίζαμε μέγα υγειονομικό κίνδυνο, εξελίχθηκε μέσα στις γιορτές, με πρωταγωνιστές ευκατάστατους Αθηναίους που δεν ήθελαν να στερηθούν το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν λόγω του lockdown και επιτήδειους διοργανωτές εκδηλώσεων που έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τους πρώτους και να βγάλουν ένα γενναίο μεροκάματο!

Όπως έχει αποκαλύψει το Sputnik, ήδη πριν τα Χριστούγεννα είχαν φτάσει στην Ασφάλεια πληροφορίες για τέτοιου είδους διοργανώσεις από διάφορες πηγές και φυσικά άρχισαν να ψάχνουν, σε τοπικό επίπεδο, ποιος και πού προετοίμαζε πρωτοχρονιάτικα... «κορονο-ρεβεγιόν».

Πώς η αστυνομία εντόπισε τα μυστικά ρεβεγιόν

Λίγο οι εταιρείες κέτερινγκ που δέχθηκαν μεγάλες παραγγελίες για την ημέρα αυτή, λίγο κάποιοι τραγουδιστές τους οποίους πλησίασαν οι διοργανωτές για να διασκεδάσουν τους πελάτες τους, και οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο Sputnik αρνήθηκαν, λίγο τα social media στα οποία κάποιοι δεν αντιστάθηκαν και άφησαν υπονοούμενα για τις προθέσεις τους, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν τέσσερις βίλες  οι οποίες θα αποτελούσαν τους χώρους για τα μυστικά αυτά ρεβεγιόν.

Οι περιοχές ήταν η Κινέτα, το Λαγονήσι, ο Ωρωπός και τα Μεσόγεια.

Οι πελάτες είχαν βρεθεί, είχαν προσκληθεί και είχαν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους μέσω εφαρμογών διαδικτυακής επικοινωνίας. Όλα ήταν κανονισμένα και οι ετοιμασίες πυρετώδεις από την πλευρά των διοργανωτών έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τους προσκεκλημένους τους και να ανταποκριθούν και στο υψηλό αντίτιμο της συμμετοχής!

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τελικά όπως τα υπολόγιζαν αφού άρχισαν να τους πλησιάζουν «φιλικά» οι αστυνομικοί και να τους εξηγούν ότι εάν πραγματοποιούσαν τέτοιου είδους συγκεντρώσεις και πάρτι, θα εμφανίζονταν τα περιπολικά και θα κατέληγαν όλοι -διοργανωτές και φιλοξενούμενοι- στο αυτόφωρο. Και ότι τελικά τα πρόστιμα θα ξεπερνούσαν τα… καθαρά έσοδά τους.

Όπως είναι φυσικό τα… «κορονο-ρεβεγιόν» ακυρώθηκαν και οι μερακλήδες που δεν υπολόγιζαν τη διάδοση του κορονοϊού έμειναν σπίτια τους.

Tags:
ΕΛΑΣ, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, ρεβεγιόν, Χριστούγεννα, κρούσματα, κρούσμα, πρωτοχρονιά, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK