16:46 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 40
Βρείτε μας

Χωρίς τέλος η αγωνία για τη 19χρονη Άρτεμη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν μυστηριωδώς πριν από σχεδόν τρεις μήνες στο Κορωπί. Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας της στο Sputnik.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη 19χρονη Άρτεμη η οποία εξαφανίστηκε από το Κορωπί στα μέσα Οκτωβρίου.

Οι αστυνομικές αρχές και η οικογένεια είχαν θορυβηθεί από την υπόθεση που αφορούσε πτώμα γυναίκας σε βαλίτσα στα Βίλια που τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ανήκε στην 19χρονη.

Όλα ξεκίνησαν στις 16 Οκτωβρίου όταν η Άρτεμις ετοιμαζόταν να πάει σε συνέντευξη για αναζήτηση εργασίας σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών. Η στιγμή που άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι ήταν η τελευταία φορά που την είδε η οικογένειά της.

«Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι κρατείται κάπου παρά τη θέλησή της. Η 19χρονη δεν θα μπορούσε να οργανώσει την τέλεια εξαφάνιση» επισημαίνει στο Sputnik, ο Αναστάσιος Ντούγκας, δικηγόρος της οικογένειας.

Και εξηγεί:

«Από τις πληροφορίες που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ότι κρατείται κάπου στο κέντρο της Αθήνας παρά τη θέλησή της. Έχουμε λάβει μαρτυρίες από διαφορετικούς ανθρώπους γι' αυτήν την περιοχή. Σε κάθε περίπτωση τη βλέπουν με δύο ανθρώπους. Από την πλευρά μας, θα ερευνήσουμε διεξοδικά το ζήτημα. Η Άρτεμις δεν είχε κανένα λόγο να φύγει από το σπίτι της, καθώς η οικογένεια της ήταν δεμένη και αγαπημένη».

Τα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνιση της 19χρονης στο Κορωπί

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτήματα που γεννιούνται σύμφωνα με τον δικηγόρο.

«Προσωπική μου άποψη ήταν ότι είχε κλείσει ραντεβού με κάποιον. Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο δεν πήρε ποτέ το λεωφορείο για να πάει στο κατάστημα παιχνιδιών για το οποίο είχε πει στη μητέρα της ότι ετοιμαζόταν». 

Την ίδια στιγμή απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις Αρχές, έστω και ανώνυμα:

«Ο κόσμος πρέπει να ανοίξει το στόμα του και να μιλήσει. Υπάρχουν μάρτυρες που ενδεχομένως μπορούν να αποδείξουν που βρίσκεται η Άρτεμις. Να τηλεφωνήσουν στις αρχές ή στα τηλέφωνα που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα».

Silver Alert για την εξαφάνιση της 19χρονης

Υπενθυμίζεται ότι Silver Alert έχει εκδοθεί για την εξαφάνιση της 19χρονης κοπέλας από το Κορωπί, στις 16 Οκτωβρίου.

Στο ανακοινωθέν σημειώνοντας ότι η ζωή της νεαρής βρίσκεται σε κίνδυνο και πως την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η «Γραμμή Ζωής Silver Alert» καλούσε όποιον γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση να επικοινωνήσει στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Tags:
αστυνομικές αρχές, Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, αναζήτηση, εξαφάνιση, Κορωπί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK