11:48 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 03
Βρείτε μας

Μία απίστευτη ιστορία ερευνά η αστυνομία και αφορά τον ξυλοδαρμό μίας 17χρονης και δύο φίλων της, στην Ερμού. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως οι δράστες ήταν γνωστοί των θυμάτων και πως η επίθεση έγινε λόγω διαφορών που είχαν μεταξύ τους δύο ανήλικες κοπέλες.

Με ιδιαίτερα προσοχή αλλά και με επιφύλαξη, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ακροπόλεως συνεχίζουν τις έρευνες για τον ξυλοδαρμό μιας 17χρονης κοπέλας και δύο φίλων της, το απόγευμα του Σαββάτου (09/01) στην Ερμού.

Σε πρώτη φάση η 17χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία πως μία 16χρονη, που γνώριζε, εμφανίστηκε ξαφνικά μαζί με τέσσερις άνδρες, τους οποίους χαρακτήρισε ως «μπράβους», και άρχισαν να ξυλοκοπούν άγρια την ίδια και τους δύο φίλους της, έναν 17χρόνο και έναν 25χρονο.

Μάλιστα κατέθεσε ότι ο ένας από τους άγνωστους αυτούς άνδρες επιχείρησε να την πνίξει, ενώ πριν εξαφανιστούν, αφαίρεσαν και το τσαντάκι ενός από τους δύο φίλους της.

Στην συνέχεια, όμως, οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση και από τον νεαρό φίλο της 17χρονης, ο οποίος χρειάστηκε να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εξετάσεις, που ανέφερε πως αναγνωρίζει έναν από τους δράστες.

Σύμφωνα με την κατάθεση του ανήλικου, ο άντρας αυτός έχει μακριά χαρακτηριστική κοτσίδα, ονομάζεται Γιάννης και είναι φίλος της 16χρονης που καταγγέλλεται ως υπεύθυνη της επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δύο ανήλικες κοπέλες διατηρούσαν στενή φιλική σχέση στο παρελθόν, η οποία διακόπηκε με άσχημο τρόπο και έκτοτε υπήρχε εχθρότητα μεταξύ τους.

Σε ό,τι αφορά τους δράστες της επίθεσης, τείνουν στο συμπέρασμα ότι είναι φίλοι της 16χρονης και το αντιμετωπίζουν ως επίθεση «παρέας σε παρέα» και όχι σαν ξυλοδαρμό επί πληρωμή, όπως αρχικά καταγγέλθηκε.

Γι’ αυτόν τον λόγο άλλωστε δεν ανέλαβε την υπόθεση η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων, αλλά μετά την ενημέρωση των αξιωματικών της παρέμεινε η δικογραφία στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως και οι δράστες κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών και ληστεία.

 

 

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, ΕΛΑΣ, ανήλικη, ξυλοδαρμός, Ερμού
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK