12:11 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 36
Βρείτε μας

Ένα μαύρο αυτοκίνητο «Γκολφ» έχει καταγραφεί σε περισσότερα από τέσσερα βίντεο ασφαλείας εταιρειών και ΑΤΜ που διέρρηξαν οι επιβάτες του, όμως τα περιπολικά της Άμεσης Δράσης δεν μπορούν ακόμη να το εγκλωβίσουν.

Ένα μαύρο «Γκόλφ» με θηριώδη ιπποδύναμη έχει γίνει ο «πονοκέφαλος» των αστυνομικών που περιπολούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Μέχρι σήμερα το αυτοκίνητο έχει καταγραφεί από κάμερες στα κλειστά κυκλώματα εταιρειών και καταστημάτων που έγιναν στόχοι των επιβατών του, οι οποίοι ανατινάζουν ΑΜΤ τραπεζών και αφαιρούν ολόκληρα χρηματοκιβώτια από επιχειρήσεις.

Το Sputnik φέρνει στο φως σήμερα δύο από αυτά τα βίντεο, στα οποία έχει καταγραφεί το μαύρο αυτοκίνητο την ώρα των διαρρήξεων.

Στο πρώτο έχει καταγραφεί ολόκληρη η επιχείρηση των άγνωστων δραστών, οι οποίοι ανατίναξαν ΑΤΜ τράπεζας που βρίσκεται σε μεγάλο σούπερ μάρκετ της Μεταμόρφωσης, στις 4:30 τα ξημερώματα της 9ης Ιανουαρίου.

Στο δεύτερο βίντεο έχει καταγραφεί ένας τσιλιαδόρος της σπείρας, ο οποίος φαίνεται να τοποθετεί έναν κάδο απορριμμάτων και άλλα αντικείμενα στο σημείο όπου είχε σταθμεύσει το μαύρο αυτοκίνητο, προφανώς για να μην σταματήσει το όχημά του κάποιος κάτοικος της περιοχής, την ώρα που στο εσωτερικό εταιρείας, οι συνεργοί του αφαιρούσαν το χρηματοκιβώτιο.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κλοπής, οι δράστες με το μαύρο αυτοκίνητο εξαφανίζονται, για να εμφανιστούν οι πρώτοι αστυνομικοί, που στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί -πιθανότατα από σύστημα συναγερμού- και φαίνονται να ερευνούν το σημείο με φακό.

Τελευταία φορά που αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης ήρθαν τετ τα τετ με το μαύρο αυτοκίνητο ήταν στις 23:00 τη Δευτέρα, στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.

Οι ένστολοι το αναγνώρισαν και άρχισαν να το καταδιώκουν, όμως σε κάποιο σημείο της διαδρομής ο οδηγός του έσβησε τα φώτα, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, και χάθηκε στο σκοτάδι!

Tags:
Ελληνική Αστυνομία, αστυνομία, περιπολία, Μεταμόρφωση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK