00:41 06 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
Από
0 10
Βρείτε μας

Ακόμη και μέσω φίλων του, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η 35χρονη καθηγήτρια προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον 13χρονο μαθητή της, και αφού αποκαλύφθηκε η αποπλάνηση.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή πριν ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος της, και ενώ οι γονείς την είχαν απομακρύνει από τον 13χρονο μαθητή της, τον οποίο κατηγορείται πως αποπλάνησε, η 35χρονη καθηγήτρια προσπαθούσε απεγνωσμένα να έλθει σε επαφή μαζί του!

Το Sputnik αποκαλύπτει μια ακόμη πτυχή αυτής της υπόθεσης, που σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τη χειρίστηκαν, μαζί με μια σειρά μηνυμάτων της προς τον μαθητή της, δείχνουν ότι η γυναίκα ίσως είχε εμμονή με το ανήλικο παιδί και προσπαθούσε να το ελέγχει.

Από την πρώτη στιγμή που ο πατέρας του 13χρονου ανακάλυψε στον υπολογιστή του και στον λογαριασμό του στο Instagram τις επικοινωνίες και τις φωτογραφίες που έδειχναν ότι είχε παρασυρθεί σε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την 35χρονη καθηγήτριά του, την απομάκρυναν από το περιβάλλον τους και δεν επέτρεπαν καμία επικοινωνία με τον γιο τους.

Ακολούθησαν οι επαφές των γονέων με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, με τους αξιωματικούς της οποίας προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν την αντίδραση του μικρού, και σε αυτό το χρονικό διάσημα αστυνομικοί και γονείς διαπίστωσαν πως η 35χρονη επιχειρούσε με συνεχή απευθείας μηνύματα, αλλά και μέσω συμμαθητών και φίλων του 13χρονου, να έλθει σε επαφή με αυτόν.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν, μαζί με τους γονείς, συνεχώς τα μηνύματα που δεχόταν ο 13χρονος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τους φίλους του, και από εκεί διαπίστωσαν την προσπάθεια της 35χρονης για επικοινωνία, παρά το γεγονός ότι οι γονείς του της είχαν απαγορεύσει κάθε επαφή.

Οι προσπάθειες αυτές σταμάτησαν μετά την υποβολή της δικογραφία στον Εισαγγελέα, οπότε προφανώς η 35χρονη ενημερώθηκε πως σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου σε ασέλγεια, κακουργηματικού χαρακτήρα.

Tags:
social media, μαθητής, αστυνομία, ΕΛΑΣ, καθηγήτρια, αποπλάνηση ανηλίκων, αποπλάνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK